Η εταιρεία
"Σ. ΚΑΝΔΥΛΑΣ Α.Ε." είναι μία επιχείρηση με μακρά παράδοση στο χώρο της παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων.

Γίνετε Σεφ σε δυο λεπτά

Χαλβάς με μήλο και κανέλα

Υλικά:

1 φόρμα χαλβά 100g, 1 μήλο ή πορτοκάλι, κανέλα, καστανή ζάχαρη(κατά προτίμηση)

Εκτέλεση:

Κόβετε το μήλο (ή το πορτοκάλι) σε λεπτές φέτες. Το πασπαλίζετε με καστανή ζάχαρη. Τοποθετείται τις φέτες σε ένα πιάτο. Βάζετε το χαλβά από πάνω (αφού τον έχετε βγάλει από την φόρμα) και ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά. Πασπαλίζετε με κανέλα και σερβίρετε όσο είναι ζεστό.!!!

Εναλλακτικά μπορείτε να σερβίρετε το χαλβά με όποια γεύση σας αρέσει. Μπορείτε να πασπαλίσετε με αμύγδαλο φιλέ ή τριμμένη κουβερτούρα, με σιρόπι παγωτού διαφόρων γεύσεων, ή να προσθέσετε κανέλα και λίγο χυμό από λεμόνι, γλυκό κουταλιού της αρεσκείας σας, μέλι ή μαρμελάδα. Εάν θέλετε, βάλτε στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά ή στο φούρνο με αέρα για 10 λεπτά. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε μοναδικές και νόστιμες χαλβαδολιχουδιές.